Construiește și concurează - Pictogramă aplicație

Construiește și concurează

Tom şi Jerry

Construiește și concurează

Descriere

PE LOCURI... ALEGE-ȚI DESENUL BOOMERANG FAVORIT!

Acesta e un joc distractiv pentru întreaga familie, în care părinții și copiii pot construi mașini în siguranță și se pot juca! Cu cine vrei să te iei la întrecere? Alege dintre vedetele tale Boomerang favorite, inclusiv:

・Scooby-Doo și Velma
・Tom și Jerry
・Stunt Happo și Bella the Ballerina Happo
・Penelope Pitstop, Dick Dastardly și Muttley din Curse trăsnite
・Bugs Bunny și Tweety Bird

FII GATA… PERSONALIZEAZĂ-ȚI MAȘINA
Începe cursa! În Construiește și concurează, nu numai că te poți întrece cu unele dintre personajele tale favorite de la Boomerang - dar poți și să le construiești mașina! Află diferitele moduri în care îți poți proiecta mașina visurilor tale!

ALEGE O CAROSERIE
Ce fel de mașină vrei? Una elegantă? Un butoi masiv pe roți? Tu alegi?

ALEGE-ȚI ROȚILE
Știi cum e spune: dacă are formă rotundă, poate fi folosită ca roată! Amestecă și potrivește cauciucuri de bicicletă, gogoși, lame de ferăstrău și atâtea altele! Găsește roțile care te reprezintă cel mai bine.

UN NOU STRAT DE VOPSEA
Vrei un bolid albastru? O decapotabilă șic roz? Vopsește-ți noua mașină în toate culorile curcubeului!

TIMPUL PENTRU ACCESORII
Decorează-ți mașina cu fulgere, inimi, chitare electrice, motoare uriașe, flăcări și multe altele! Poți adăuga chiar și abțibilduri cu personajele tale favorite! În plus, poți câștiga puncte de upgrade în timp ce te iei la întrecere, pentru mai multe moduri haioase de a-ți decora mașina. 

START... SĂ ÎNCEAPĂ CURSA!
Când ți-ai terminat mașina și ai ales pilotul, e timpul să iei startul! Ia-te la întrecere cu personaje clasice Boomerang în timp ce eviți obstacole în încercarea de a ajunge pe primul loc!

Capturi de ecran